Julelotteri mangler sælgere i Lejre

Julelotteri mangler sælgere i Lejre

LEJRE KOMMUNE: Der bliver langt mellem sælgerne af Børnehjælpsdagens traditionsrige Julelotteri i Lejre. Kun én forening i hele kommunen er tilmeldt.

Lotteriet er ramt af den aktuelle internationale krise, foreningsdøden under coronapandemien og nu også den voldsomme inflation. Med andre ord er der gode penge at tjene til fælleskassen for friske foreningsbørn, skoleelever og medlemmer af klubber, som tilmelder sig lotteriet.

Julelotteriet bliver solgt i perioden 7. oktober til 31. december af børn og unge, der er tilknyttet en forening, idrætsklub eller skoleklasse.

Et skrabelod sælges for 30 kroner, heraf går 14 kroner til foreningen, klubben eller klassen. 16 kroner går til Børnehjælpsdagens arbejde med anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Tilmelding som lodsælger kan ske i hele salgsperioden: www.bhd.dk/lotterier

Børnehjælpsdagen støtter anbragte børn (0-17 år) samt udsatte unge (op til 29 år) i Danmark. Hjælpeorganisationen styrker børnenes og de unges personlige og sociale kompetencer gennem projekter og aktiviteter, der afholdes over hele landet.

Lejre Kommune

Andre artikler fra denne uge

Åben Have i Skibby


SKIBBY: I anledning af den nationale Klimahandledag 2024, inviterer Marianne Porsborg til en havevandring og snak om, hvad man selv

Læs mere »