Nu skal der åbnes flere plejehjemspladser

Nu skal der åbnes flere plejehjemspladser

LÆSERBREV

Af Susanne Bettina Jørgensen
Byrådsmedlem (A)

I forbindelse med budgetaftalen for 2023 er det besluttet, at de syv lukkede plejeboliger på Tolleruphøj skal genåbne.

Det er rigtig godt, da vi i Frederikssund kommune fortsat har alt for lange ventelister til vores plejehjem, og da vi fortsat ikke kan overholde pladsgarantien.

Med genåbning af de syv pladser på Tolleruphøj kommer vi et stykke nærmere målet med, at ventelisterne skal ned.

Samtidig vil det gøre Tolleruphøj mere ”robust” i driften, da det alt andet lige giver nogle fordele at være et lidt større plejehjem.

Nu kommer arbejdet med at skulle rekruttere nye medarbejdere til Tolleruphøj, så pladserne kan åbnes. Jeg forventer som udvalgsformand, at pladserne tilbydes til borgerne på plejehjemsventelisten nogle få måneder ind i 2023.

Men det er selvfølgelig ikke gjort med det.

I Omsorg og Ældre udvalget følger vi hver måned ventelisterne, og jeg er sikker på, at der også i 2024 og årene frem vil være behov for at udvide med nye pladser.

Det bliver et politisk arbejde, jeg ser frem til, vi når i mål med til gavn for de borgere, der har behov for en plejebolig, som kan give dem nogle værdige og trygge rammer de sidste år i livet.

Læserbreve

Andre artikler fra denne uge

Åben Have i Skibby


SKIBBY: I anledning af den nationale Klimahandledag 2024, inviterer Marianne Porsborg til en havevandring og snak om, hvad man selv

Læs mere »