Nyt værested for sårbare unge

Nyt værested for sårbare unge

JÆGERSPRIS: I april blev der gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt 56 sårbare unge om behov og ønsker til et værested. 53 unge har svaret.

36 unge – 72 procent – svarer, at de savner et værested for sårbare unge.

Behovet ser ud til at være til stede, og da næsten halvdelen af de unge (der har svaret på spørgeskemaet) bor i nærheden af Jægerspris eller Skibby, vurderes det, at Jægerspris er et velvalgt sted at starte op med værestedet for de unge.

Onsdag den 8. juni åbnede det nyt værested på Parkvej 4 til 6. Her tilbydes unge i alderen 16 til 30 år med udfordringer i livet et trygt sted at komme og mødes med ligesindede.

Der er åbent hver onsdag mellem klokken 16 og 21. De unge kan komme forbi og møde andre unge, få en god eftermiddag og aften og nyde et fristed. Der vil være to medarbejdere fra Socialpsykiatrien til stede i åbningstiden.

Aktiviteter og indhold vil løbende blive tilrettelagt i samarbejde med brugerne.

Til at starte med er der gjort klar med aktiviteter målrettet de unge. Der vil blandt andet være brætspil, bordtennis, gamerstationer og lær at lave god, sund og billig mad.

For at holde det nye værested åbent, vil der resten af 2022 være lukket om onsdagen i Livskilden på Kilde Alle i Frederikssund.

Som bruger af Livskilden om onsdagen, er man velkommen til at benytte sig af værestedet i Jægerspris.

Foto Steen Westh

Andre artikler fra denne uge

Åben Have i Skibby


SKIBBY: I anledning af den nationale Klimahandledag 2024, inviterer Marianne Porsborg til en havevandring og snak om, hvad man selv

Læs mere »