Politi efterlyser ejere til formodede tyvekoster

Politi efterlyser ejere til formodede tyvekoster

FREDERIKSSUND KOMMUNE: I forbindelse med efterforskning af flere indbrud fik Nordsjællands Politi tidligere i år – i  samarbejde med tysk politi – standset en udenlandsk varebil nær Berlin. 

– I bilen lå der blandt andet smykker, sølvtøj og bærbare pc’er, som manden bag rattet ikke kunne redegøre for på en måde, som vores tyske kollegaer fandt troværdig. Vores efterforskning pegede desuden på, at varebilen havde forbindelse til ulovligheder, så der var grundlag for at anholde chaufføren. 

Anholdelsen førte til, at varebilens fører lige nu sidder varetægtsfængslet her i Danmark, ligesom anholdelsen førte til, at man er kommet i besiddelse af en masse genstande i form af smykker, sølvtøj og computere, som med stor sandsynlighed stammer fra indbrud begået her i Nordsjælland i foråret 2021. 

– Vi vil naturligvis meget gerne returnere genstandene til de rette ejere, da de formentlig vil blive glade for at få deres ejendele igen. Derudover vil det også hjælpe os i vores efterforskning, hvis vi kan knytte kosterne til nogle konkrete indbrud. Win-win, skriver Nordsjællands Politi på facebook. 

For at genforene effekterne med deres indehavere blev de – i første omgang – vist frem på polistationen i Frederikssund i starten af denne uge.

Tingene bliver udleveret på et senere tidspunkt, når man har fået samlet trådene. 

Andre artikler fra denne uge

Åben Have i Skibby


SKIBBY: I anledning af den nationale Klimahandledag 2024, inviterer Marianne Porsborg til en havevandring og snak om, hvad man selv

Læs mere »