Kino er klar med friske sæder i salen

Kino er klar med friske sæder i salen

SKIBBY: De frivillige i Skibby Kino er sprængfærdige og klar til at åbne biografen i det øjeblik, det bliver muligt i forhold til gældende corona-restriktioner.

– Hvis reglerne bliver, at vi skal stå på hovedet i billetsalget, så står vi på hovedet, lover formand Hanne Jørgensen. – Men først og fremmest håber vi på snart igen at kunne vise gode, danske og udenlandske film

Bestyrelsen i Skibby Kino ved selvfølgelig ikke, hvornår præcis det bliver aktuelt. Men den har forberedt aktiviteter, der skal gøre det ekstra festligt at komme i biografen, når 2021-sæsonen endelig kommer i gang. 

– Vi har ikke det hele klar, men vær sikker på én ting: Vi giver 19 kroner i covid-19 rabat på alle billetter hele den første åbningsuge, fortæller Hanne Jørgensen. 

Mens bipografen har været corona-lukket har frivillige håndværkere skiftet sæder på cirka 25 af pladserne i biografen. Danne Jørgensen fortæller videre, at billetter til seniorbio og andre forudkøbte billetter og gavekort, fortsat kan bruges, når biografen genåbner, og slutter:

– Tjek skibbykino.dk, når du hører om genåbning af kulturlivet. Vi vil med det samme skrive, hvordan og hvornår filmforestillingerne begynder og offentliggøre et nyt program.

Andre artikler fra denne uge