Lokal kvinde udgiver bog om tab, sorg og at komme videre i livet

Lokal kvinde udgiver bog om tab, sorg og at komme videre i livet

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Lise Hillariush Rønsch fra Kulhuse har i eget forlag udgivet en samtale- og højtlæsningsbog for især børn, men også for voksne, som kan anvende den som redskab til at tage hul på den svære samtale ved et dødsfald.

KULHUSE: Søndag den 6. december mellem klokken   11 og 13 kan man møde  Lise Hillariush Rønsch fra Kulhuse i Sillebroen Shoppingcenter i Frederikssund, hvor hun vil sidde og signere sin bog “Da Laura blev en engel” uden for Bog & Idé – og gerne fortælle om tilblivelsen.

Som pædagog har Lise Hillariush Rønsch hele sit liv arbejdet med børn, unge og voksne og har i den  forbindelse selv stået i flere situationer, hvor der skulle fortælles og snakkes om døden – og har manglet en bog som redskab. 

Hun har selv mistet en bror i en tidlig alder og kender til det med, at ”dét snakker vi ikke om”.

Historien om Luna har Lise Hillariush Rønsch efter en drøm haft hos sig på en lap papir i mange år. Men det var først i 2019, at hun begyndte at formulere alle ordene til dét, der nu har resulteret i første bind om Luna og Laura.

Forfatteren håber, at bogen vil blive anvendt i børnehaven, indskolingen, venteværelset, måske på præstekontoret, sygehuse og andre steder, som den nøgle, der åbner for de følelser, der kan være svære at få sat ord på, når man har mistet.

Når man ikke forbi Sillebroen på søndag, kan man købe bogen via hjemmesiden www.forlaget-luna.dk.

Her kan man også læse meget mere om tilblivelsen af bogen, printe de fine illustrationer fra bogen lige til at farvelægge og sågar lytte til et lille stykke musik; en godnatsang fra bogen.[/vc_column_text][vc_single_image image=”44275″ img_size=”800×400 pixel”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Åben Have i Skibby


SKIBBY: I anledning af den nationale Klimahandledag 2024, inviterer Marianne Porsborg til en havevandring og snak om, hvad man selv

Læs mere »