Udvidet tilbud om sommeraktiviteter

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at 2020 har været lidt anderledes end normalt. Det er især gået ud over landets børn og unge, der er sendt hjem fra skole og fritidsaktiviteter, uden mulighed for at se deres venner eller dyrke deres hobbyer. 

Med støtte fra en national hjælpepakke har Frederikssund Kommune nu udvidet rækken af sommeraktiviteter for kommunens børn og unge. Så når skolesommerferien starter, er der masser af sjov og inspiration inden for rækkevidde.

Særligt fokus på de udsatte unge
Med hjælpepakken opprioriterer Frederikssund Kommune især indsatsen over for de unge, der kan se frem til en skolesommerferie uden det store på programmet. 

Det kan for eksempel   være børn og unge, der ikke skal på sommerferie eller dem, som efter et langt forår med nedlukning, har brug for adspredelse.

Der bliver blandt andet tilbudt en bred vifte af aktiviteter og ture for de børn og unge, der skal i nødpasning i SFO i sommerugerne. 

Derudover bliver der allokeret midler til at tilbyde fripladser på de øvrige sommeraktiviteter og i samarbejde med lokale sportsklubber.

Skaterskole og manga
På bibliotekerne i Frederikssund og Jægefor eksempel  lære at tegne en Mangafigur og gå på opdagelse i den spændende Mangaverden. 

Tegnestilen tager udgangspunkt i den fantasifulde “chibi-stil”. Undervejs i forløbet hjælper en underviser med teknikker til at tegne Manga, både til øvede og nybegyndere.

 L.O.W. Academy er Danmarks første skateakademi og holder til på Nørrebro i København. I skolesommerferien kan nysgerrige møde dem i Frederikssund Kommune, hvor de gennem en hel uge står på ramperne og også viser, hvordan man kan øve sig i at gøre dem kunsten efter. 

 Praktisk info
Sommeraktiviteterne er for alle børn og unge i alderen 5-16 år i Frederikssund Kommune. Alle aktiviteter tager højde for COVID-19 og har retningslinjer for at undgå smitte. 

Der er både gratis aktiviteter, og aktiviteter hvor man skal købe billet. 

Man kan læse meget mere og se en oversigt over alle aktiviteter på www.frederikssummer.dk

Deltag i debatten
Share.

About Author