Tilskud til to projekter

0

SKIBBY/SKULDELEV: SSSK-håndbold, som høre hjemme i Skuldelev og Skibby, har været så heldige at få tilskud til to projekter til glæde for klubbens medlemmer. 

DIF og DGI´s foreningspulje har givet tilskud til etprojekt omkring skadesforebyggelse.

– Med tilskud til nyt udstyr bliver træningen sjovere og mere effektiv. Vi har blandt andet fået balancebolde, måtter, elastikker, sjippetorve og kettlebells, fortæller fysioterapeut Stine Lippert fra Roskilde håndboldklinik. Hun er frivillig træner i klubben og står for den skadesforebyggende træning af både børn og voksne. 

Ydermere har klubben fået tilskud til et projekt omkring strandhåndbold/udendørshåndbold.

Nordeafonden har givet tilskud til strandhåndboldmål, streger mm. Så nu kan der spilles håndbold ikke kun på stranden men alle steder i naturen, hvor der findes en ledig græsplet, fortæller Stine Lippert.

Sommercamp
I uge 32 skal udstyret bruges til foreningens børne-sommercamp, hvor U9-U11 holdene skal ud i naturen og spille en masse håndbold, bade og hygge sig. 

– Efter skolernes sommerferie indbyder vi til et event for piger i 3. og 4. klasse, hvor de kan komme og prøve, om håndbold kunne være noget for dem. 

Sæsonen starter sidst i august.

– Hos os er der plads til alle. Vi er seriøse, men hygger os rigtig meget og har stor fokus på det sociale.  Alle vores trænere er frivillige, derfor kan kontingentet holdes lavt. Man er velkommen til at prøve at være med tre gange inden indmeldelse, forklarer Stine Lippert.

Deltag i debatten
Share.

About Author