Stjernekokke får Kulhuse til at sommerkoge

0

Det ville være synd at påstå, at Kulhuse bliver et stille sted, hvor der ikke sker noget. Sommeren igennem vil kroen i Kulhuse være på kogepunktet. Bogstavelig talt. I gryder, potter og pander.

KULHUSE: Godt en måned frem danner den gamle kro på havnen, Kulhuse Kro, rammen om en række pop-up middage, hvor en bred vifte af kendte kokke sammen og hver for sig skyder en omgang gastronomisk krudt af. 

Der er i alt seks arrangementer, samlet under overskriften Kulhuse Koger. 

Det hele blev skudt i gang den 20. juli, hvor Carsten Kyster, en anerkendt asien-kokke-nørd, og Mika Wulff, chefredaktør på magasinet LÆKKERIER, bragte de tropiske smage til Kulhuse med en fireretters menu fyldt lokale råvarer fra Hornsherred. 

Resten af sommeren byder programmet på sammenskudsmiddage for lokale Kulhuse-familier og pop-up middage med salatdronningen Tina Scheftelowitz, folkene fra Rødder og en aften i selskab med de unge kokketalenter Emilie Quist Kjergaard og Simon Basballe. Og noget tyder på, at Kulhuse er klar til syde og boble af velsmag. Flere af arrangementerne er allerede udsolgt. Arrangørerne har derfor sat ekstra datoer i kalenderen. 

Kulhuse Koger rusker op i Kulhuse
Tino Stott, der ejer Kulhuse Kro, glæder sig til at skabe liv og madglæde i sin hjemby. – Kulhuse er et herligt lokalsamfund, hvor vi borgere arbejder tæt sammen for at gøre vores dejlige sted levende og vedkommende. Derfor er det som manna fra himmelen, at vi har fået mulighed for at invitere nogle seje madmennesker til Kulhuse hen over sommeren. Vi håber, det giver os en masse inspiration og fornyet energi til at gøre Kulhuse til et endnu dejligere sted at leve og besøge. 

De seks arrangementer under Kulhuse Koger er en del af en større række mad-arrangementer i hele landet sommeren over. 

Arrangementerne er blevet til med støtte fra sommerpakken, der som følge af COVID-19 rejserestriktionerne blev sat i søen af regeringen sammen med Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Alternativet.

Formålet med sommerpakken er at styrke dansk sommerøkonomi både i land og by.

Deltag i debatten
Share.

About Author