Kærlighed og andre forestillinger for børn

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Frederikssund Børneteater kommer hele kommunen rundt med små og større forestillinger, fortæller Grethe Olsen, der har været formand siden 1991.

– Det har vi gjort siden kommunesammenlægningen i 2017. 

Søndag den 20. oktober opføres “Kærlighed”, en familieforestilling for alle fra tre til fem år og deres voksne. 

Til nogle af forestillingerne er der hentet statstilskud. I hverdagene er teatret også rundt i kommunen, og her giver kommunen tillige et tilskud. De forestillinger er primært henvendt til børnehuse og daginstitutioner, men også private er velkomne. 

“Kærlighed” spiller i to dage med to forestillinger hver dag. Den 20. oktober på Elværket og den 21. oktober i Rejsestalden. 

“To i et hus og en mus” kommer til Rejsestalden fredag den 10. januar. “Den sultne larve aldrig mæt” er i Rejsestalden 6. marts, og ”Pude min” – spilles i Skibby Fritidscenter tirsdag den 14. april. 

– Vi er i alt 12 frivillige, som på skift møder op hver gang, der er teater. Vi møder skuespillere og eventuelt deres teknikere, når der skal bæres ind og stilles op, inden publikum kommer. Bagefter er vi også hjælpere, inden vi sender teatergrupperne videre rundt i Danmark eller til udlandet, fortæller Grethe Olsen. 

Deltag i debatten
Share.

About Author