Dans for pokker!

0

Tre dage med dans for fuld udblæsning i Kulturhuset Rejsestalden og Solbakkehallen i Dalby onsdag den 6. til fredag den 8. november

JÆGERSPRIS/DALBY: Man kan opleve masser af danse- og bevægelsesglæde, når Rejsestalden danser vinteren i møde med otte dansearrangementer.

Onsdag underviser Camilla Steen Larsen i Soul Motion. Det er første gang, denne særlige bevægelsesform præsenteres udenfor København. Gennem dans, bevidsthed og mindful movement kommer man et skridt tættere på at skille sig af med det, der ikke er vigtigt, og give plads til dét, der er i live lige nu.

I Solbakkehallen i Dalby kommer det fantastiske Uppercut Danseteater torsdag og viser deres forestilling Jump, der udfordrer tyngdekraften på et særligt designet Air Floor. Herfra løftes forestillingen op i helt nye luftlag – koreografisk, visuelt og teknisk. 

Jump er en forestilling om at agere, springe, hoppe, falde, snuble og om at rejse sig og finde fodfæstet. 

Samme dansekompagni underviser tidligere samme dag i House, hiphop, funk og breakdance.

Også torsdag er der indisk filmdans, såkaldt Bollywood, for alle, der har lyst til at prøve kræfter med den både humoristiske og sensuelle dans. 

Fredag formiddag kører Rejsestalden en omgang mere Bollywood. Men denne gang er det til det ældre publikum. 

Fredag aften returnerer Rejsestalden til 20´erne, 30´erne og 40´erne, når der kommer undervisning i både Charleston og Lindy Hop.

Læs mere om dansefestivalen og køb billet på: www.rejsestalden.frederikssund.dk.

Deltag i debatten
Share.

About Author