Om os

Hornsherreds Lokalavis er en rigtig lokalavis

I december 2016 besluttede udgiveren af Lokalavisen Hornsherred, at avisen ikke længere skulle udkomme. Derfor stak lokale kræfter en finger i jorden hos udgiveren af Lejre Lokalavis, Klaus W. Rasmussen og spurgte, om han det kunne være en opgave for ham at udvide sin forretning med endnu en lokalavis. Klaus kontaktede sin samarbejdspartner Patrick Holbek, der udgiver den lokale avis Paperboy i Roskilde, og som kender Hornsherred fra sin tidligere rolle som én af udgiverne af Fjordbyerne Frederikssund og foreslog et nyt udgiverfællesskab omkring en ny lokalavis i Hornsherred.

”Det var ikke nogen svær beslutning for hverken Patrick eller Klaus. Området er interessant og er inde i en rivende udvikling. Den nye broforbindelse vil få stor betydning for området, og vil tiltrække alt fra nyt erhverv til nye beboere til området”, vurderer de to udgivere.

Én stor familie
Hornsherred var indtil kommunesammenlægningerne i 2007 delt i to selvstændige kommuner, men selv om der tegnes nye streger på landkortet, så forsvinder den lokale patriotisme ikke. De to udgivere vurderede, at der vil være plads til en ny lokal avis –  og Hornsherred Lokalavis udkom første gang i uge 3 2017.

En god dag
Hornsherred Lokalavis har deadline tæt op ad udgivelsesdagen, og tirsdag/onsdag lander ugens lokalavis i brevsprækken til samtlige husstande og virksomheder fra den nordlige del af 4060 Kr. Såby til og med den nordlige del af 3630 Jægerspris. Hornsherred Lokalavis er et frisk pust af liv til området, og et tilløbsstykke til glæde for områdets erhvervsliv og for de mange nye læsere. Vi glæder os til et godt fremtidigt samarbejde!

Patrick Holbek kan kontaktes på 40 58 44 37 og Klaus W. Rasmussen på 20 75 08 08

Klaus W. Rasmussen
Udgiver og ansvarshavende

Patrick Holbek
Udgiver