Mere plads til kunderne

0

SKIBBY: Til maj er det tre år siden, at Jes Valente sammen med sin kone Preeya startede på at kreeret autentisk thaimad. Og nu er der også blevet plads til, at man kan indtage sin take-away bestilling  på stedet hos Thai Hot Chili på Bymidten 11.

Ikke, at det nu er blevet en restaurant, understreger Jes Valente. 

– Vi har udvidet forretningen med 20 kvadratmeter, opsat akustik-paneler og fået plads til borde og stole til 11-12 personer. Så fremover kan man vælge mellem at spise sin take-away bestilling på stedet eller at tage den med hjem. 

– Men vi har ikke noget kundetoilet, og derfor er det ikke en restaurant. Det har heller ikke været meningen fra starten. Vi har rigelig travlt, når de sultne kunder indfinder sig, siger Jes Valente.

Deltag i debatten
Share.

About Author