Festlig indvielse og spændende arrangementer

0

JÆGERSPRIS: Personalet på Jægerspris Bibliotek og Lokalhistorisk Arkiv Jægerspris glæder sig til at byde velkommen på Møllevej 100, hvor de sammen med Jægerspris Skole slår dørene op til et nyt fælles bibliotek samt arkiv i flotte og indbydende rammer.

Indvielsen af det nye bibliotek finder sted tirsdag d. 18. februar. Og i løbet af de efterfølgende uger markeres åbningen med flere festlige arrangementer for store og små. 

På åbningsdagen den 18. februar vil borgmester John Schmidt Andersen officielt indvie det nye bibliotek klokken 10. 

Fra klokken 10 til 12 vil Rollespilsakademiet optræde for børn og andre med lyst til leg, og om eftermiddagen klokke 15.30 til 17.30 er der musikalsk underholdning med Blå Mandag Jazzband. 

Alle er velkomne hele dagen, hvor biblioteket byder på kage, snacks og lidt at drikke.  

Jægersoldat
Torsdag den 27. februar klokken 19 til 21 fortsætter fejringen af det nye bibliotek med et spændende foredrag med jægersoldat og eventyrer Erik B. Jørgensen, som blandt andet er kendt fra TV2-programmet ”Korpset”.

 Denne aften kan man opleve foredraget ”Eventyret starter i din baghave” – om personlig indstilling, som inspirerer dig til at starte dit eget eventyr. Hvad skal der til for at fungere bedst muligt i forhold til egne mål og drømme? Og hvorfor ser mange begrænsninger frem for muligheder? 

Disse og mange flere spørgsmål giver Erik B. Jørgensen sit svar på, når han gæster Jægerspris Bibliotek på Møllevej 100. 

Billetter til foredraget koster 50 kroner plus gebyr og kan bestilles på bibliotekernes hjemmeside eller på det lokale bibliotek.

Biolog
Lørdag den 29. februar kan børn og deres voksne glæde sig til endnu et spændende besøg på Jægerspris Bibliotek. Denne dag får biblioteket besøg af biolog Anders Kofoed, som vil fortælle 101 ting, du ville ønske, du ikke vidste om dyr. 

Vidste du for eksempel, at flåter kan give dig kødallergi, og kakkerlakker kan give dig chokoladeallergi? Eller at mariehøns bløder ud af knæene, når de bliver vrede? 

Anders Kofoed er blandt andet kendt fra ”Go’ Morgen Danmark” på TV2. Han fortæller levende og sjovt om dyrenes fantastiske verden.

Arrangementet er for børn fra 5 år og opefter. 

Det er gratis at deltage, men man skal huske at bestille billetter på bibliotekernes hjemmeside www.bibliotekerne.frederikssund.dk eller på det lokale bibliotek. 

Deltag i debatten
Share.

About Author