Vær med til at opklare et koldblodigt mord

0

Frederikssund Museum, Færgegården gentager successen fra sidste år og inviterer til opklaring af en ny, mystisk mordgåde i skolernes vinterferie, denne gang om et koldblodigt mord under den kolde krig.

JÆGERSPRIS: Frederikssund Museum, Færgegården gentager successen fra sidste år og inviterer til opklaring af en ny, mystisk mordgåde i skolernes vinterferie – fra den 12.-16. februar. 

Mordgåden udspiller sig denne gang under Den kolde krig, hvor kampen mellem stormagterne buldrer under overfladen. 

Der bliver spioneret og lusket i krogene, mens alle står på tåspidserne – kommer der en ny krig eller ej?

Årets mordgåde kræver list, fornuft og gode lytteevner. Spionagegrupper arbejder hårdt på at fange nogle af de lumske hemmeligheder, der dagligt flyver under radaren. Der er blevet begået et mord i området, men på grund af alt hemmelighedskræmmeriet er det næsten umuligt at få opklaret – der er brug for hjælp udefra. 

Efterforskningschefen møder deltagerne ved indgangen, hvor de får udleveret rapporter og bliver orienteret om sagen. Herefter går selve opklaringsarbejdet i gang. 

Hver familie laver sit eget opklaringsarbejde, så her er samarbejde og holdånd helt afgørende. Det gælder nemlig om at holde både øjne og ører åbne efter spor i sagen overalt, hvor man går.

Undervejs er der mulighed for at møde nogle af de mistænkte og snakke med dem.

Arrangementet er for hele familien, men henvender sig primært til børn i alderen 7 til 14 år og deres voksne. 

 

Deltag i debatten
Share.

About Author