Ny svømmehal åbner til sommer

0

Der er godt nyt for de borgere og foreninger, som har set frem til åbningen af den nye svømmehal, der bygges syd for Frederikssund by. 

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Svømmehallen er en del af første etape af den kommende idrætsby, som, udover en flot ny svømmehal, kommer til at byde på udendørs træningsområder med aktivitetsplads. 

Det er entreprenørfirmaet GVL Entreprise, der, som vinder af en totalentreprisekonkurrence, har stået for byggeriet af den nye svømmehal.

Svømmehalsbyggeriet har blandt andet været forsinket på grund af en sen byggetilladelse og en række praktiske forhold. Frederikssund Kommune og GVL Entreprise har været uenige om ansvaret for forsinkelserne og de tidsmæssige og økonomiske konsekvenser af forsinkelsen. 

Det har ført til en sag ved Voldgiftsnævnet for byggeri og anlæg, som har stået på siden juli 2019. 

Kommunen og GVL har arbejdet på at indgå en forligsaftale, og det er nu lykkedes. Forligsaftalen betyder, at voldgiftsagen ophører, og at svømmehallen kan stå klar til sommer. 

Vandhunde i alle aldre kan derfor snart afprøve den nye svømmehal, som blandt andet kommer til at indeholde et 25 gange 25 meter bassin med ti baner, et børne- og wellness-bassin, et børne- og øvelsesbassin samt et modstrømsbassin til teknisk træning og genoptræning. 

Svømmehallen forventes at åbne dørene i løbet af august 2020.

Deltag i debatten
Share.

About Author