Oplev en af Danmarks mest erfarne mandeterapeut i Rejsestalden

0

Tomas Friis holder foredrag i forbindelse med Rejsestaldens arrangement ”Mancave” torsdag den 30. januar

JÆGERSPRIS: Når Rejsestalden byder indenfor til en en aften for mænd, kan man blandt andet møde Tomas Friis, som i 15 år har hjulpet tusindvis af mænd (og deres partnere) med at blive bedre mænd, fædre, partnere, kærester og elskere.

Han er en af Danmarks mest erfarne mandeterapeuter, mandegruppeleder og workshopholder for mænd med mere en 1.000 Mandecirkler og 10.000 timer i terapeutstolen bag sig. 

De besøgende kan hilse på ham ved én af boderne, deltage i en mandecirkel eller måske blot høre hans talk ”Frygtelig Flink Fyr – om hvornår mænd er for lidt eller for meget”.

Tomas Friis er mandeterapeut, parterapeut, coach, foredragsholder og mandegruppeleder – og så bor han i Hornsherred. 

Han har optrådt i tv, radio og i trykte medier som ekspert i parforhold, mænd, maskulinitet og mænds udvikling. 

Han har sågar haft Bubber i gruppeterapi på tv og med på kursus i skoven, og han har haft Hella Joof med til mandegruppe. 

Tomas Friis har praksis med individuelle og par-klienter i Hillerød, Holbæk, København og Aarhus og holder foredrag og kurser i hele landet. Han debatterer om især mænd, parforhold, kønsroller, seksuel polaritet – og om kunsten at blive ærlig. 

Hans mission er helt enkelt at frelse verden – én mand ad gangen. 

Ved at hjælpe mænd med at blive mere autentiske, have mere integritet og bruge deres liv på det, de i virkeligheden brænder for. 

Deltag i debatten
Share.

About Author