Aftale underskrevet

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: På det sidste byrådsmøde blev en fornyet partnerskabsaftale mellem kommunen, Dansk Byggeri og erhvervsuddannelserne U/NORD og TEC godkendt. I sidste uge kunne parterne så formelt underskrive aftalen.

Frederikssund Kommune har i flere år haft et partnerskab med Dansk Byggeri og erhvervsuddannelserne U/NORD og TEC i Frederikssund med det formål at sikre bygge- og anlægsvirksomhederne tilstrækkelig arbejdskraft i fremtiden. 

Helt konkret skal partnerskabet sikre, at der er unge nok, der vælger en erhvervsuddannelse, og at der er lærepladser nok til dem alle. 

Partnerskabet udløb med udgangen af 2019 og blev fornyet for de næste to år ved underskrivning af aftalen hos firmaet 3Byg i Frederikssund.

– Det glæder mig, at vi kan genunderskrive vores aftale. Det er vigtigt, at de unge opdager, at det ikke kun er lykken at ende med et slips og jakkesæt, men at det også giver glæde at skabe noget med sine hænder. Og denne aftale hjælper os netop til at få flere ind på erhvervsuddannelserne, fastslog borgmester John Schmidt Andersen (V) ved underskrivelsen af aftalen.

Frederikssund var i 2018 en af de kommuner i landet, der opfyldte regeringens mål om at 25 procent af en ungdomsårgang skal vælge en erhvervsuddannelse. 

Den fornyede partnerskabsaftale gælder for årene 2020 – 2021 og blev underskrevet af borgmester John Schmidt Andersen, formanden for Dansk Byggeri i Nordsjælland, Jørgen Simonsen, Uddannelsesdirektør på U/Nord, Tina Steinbrenner og EUD-direktør på TEC, Tove Svejstrup Christensen.

Deltag i debatten
Share.

About Author