Festdag på brandstationen

0

SKIBBY: Der var to mærkedage at fejre, da der blev holdt fest på brandstationen på Selsøvej 5 B, fortæller stationsleder Michael Thomsen.

– Det var 20 år siden, at Kenneth Rosén startede som brandmand i Skibby. Og samtidig kunne vi også fejre 50 års jubilæum. Skibby Brandstation, som i dag er en del af Frederiksborg brand og redning, fik for 50 år siden deres første køretøj. Derfra gik starten mod det beredskab, som vi har nu.

 For at fejre det på en ordentlig måde, havde de nuværende brandmænd inviteret alle, som inden for de sidste 50 år har haft tilknytning til de blå blink i Skibby, til reception på brandstationen.

Det betød, at stort set alle gamle brandmænd – og også flere af deres koner – der gennem tiden har været tilknyttet stationen. dukkede op og var med til at gøre dagen til noget ganske særligt. 

 – Der var et meget flot fremmøde på op til 60 personer. Vi var så heldige, at to af de besøgende brand veteraner, var med helt fra start for 50 år siden.

– Det var en dejlig dag hvor man fik hilst på og snakket med de gamle drenge. Og ikke mindst fik vist vores udstyr frem. For det er i den grad blevet opgraderet, siden deres tid. 

Nogle af de fremmødte havde taget stribevis af billeder og avisudklip med fra deres tid af, hvor den forebyggende indsats dårligt nok var tilstede, fortæller Michael Thomsen.

Deltag i debatten
Share.

About Author