Aftale med Dansk Byggeri forlænges

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har sagt ja tak til at fortsætte samarbejdet med Dansk Byggeri Nordsjælland om at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse i en ny toårig partnerskabsaftale med Dansk Byggeri Nordsjælland, U/NORD og TEC.

– Hvis vi skal have flere unge til at kende, vælge og gennemføre en erhvervsuddannelse, så er samarbejde vejen frem. Vores erfaring efter de to første år er, at når erhvervsskoler og virksomheder åbner døren for de unge, har vi en unik mulighed for at give eleverne en forsmag på både ungdomsuddannelserne og det arbejde, der venter bagefter. Partnerskabsaftalen har sammen med projektet FUEL haft stor betydning for, at vores unge har fået et solidt grundlag at vælge deres ungdomsuddannelse ud fra, fortæller borgmester John Schmidt Andersen.

Udover at samarbejde om en særlig indsats i folkeskolen, så hjælper parterne også hinanden med at finde lærepladser til alle, der vælger en erhvervsuddannelse, samt at opkvalificere ledige til et job i byggebranchen.

Frederikssund er en ud af i alt 46 kommuner, som har en partnerskabsaftale med Dansk Byggeri.

Aftalen blev præsenteret og officielt underskrevet mandag den 13. januar. 

Deltag i debatten
Share.

About Author