Året første koncert fra Musik mellem Fjordene

0

JÆGERSPRIS: Musik Mellem Fjordene indleder året med en koncert i Rejsestalden d. 31. januar med Helene Bak (piano/sang) sammen med guitaristen Mads Fogt.

Helene Bak er opvokset med Vestkystens store vidder lige uden for døren, hvilket har præget hendes musik. Her er plads til både den bidende vind og det blikstille hav.

Helene Bak har blandt andet været sanger i DR´s Big Band og sang kor, da Rolling Stones gæstede Roskilde Festival i 2014. I 2015 udgav den 33 årige sangskriver sit første album ”Oh So Quiet”, som fik mange rosende anmeldelser med på vejen.

Hendes blanding af mange stilarter blev beskrevet som jazz/pop, som musik til alle årstider og som musik til alle tider på døgnet. I 2017 kom EP’en ”Still There Is Me”, hvor musikken har flyttet sig i retning af folk/country/americano, hvilket viser Helenes store musikalske bredde.

Musik Mellem Fjordene er derfor glade for at kunne præsentere Helene Bak i Rejsestaldens hyggelige og intime rammer, hvor man som publikum kommer i tæt kontakt med musikerne.

Deltag i debatten
Share.

About Author