Tilbring en hyggelig weekend på et hyggeligt hotel i Hundested

0

Hundested ligger og gemmer på en lille perle, som de færreste sjællændere kender til. Perlen bærer navnet Hundested Kro, og er en hyggelig kro med i alt 44 værelser. Atmosfæren er hyggelig og afslappet, og er du eller din partner omgivet af den hektiske decemberstress, er det helt sikkert noget, som et hyggeligt hotel og kro kan kurere. Hundested Kro er næsten 200 år gammel, og emmer altså af dansk hygge, når det er bedst. Derudover ligger Hundested Kro også lige ned til havnen, som flere af værelserne altså har udsigt til. To af hotellets værelser har endda panoramaudsigt, hvis du er til sådan noget. 

Masser af muligheder for forskellige former for afslapning
Det er meget forskelligt hvordan folk slapper bedst af. Nogle mennesker foretrækker, at trække sig lidt tilbage med en god bog og en stor kop kaffe eller the. Dette er bestemt en mulighed på Hundested Kro, da de har kaffestationer til afbenyttelse. Her kan du selvfølgelig også få andet end kaffe, hvis du for eksempel er mere til kakao. Hundested kro har masser af fællesarealer, og er altså et hotel med mange muligheder. Der er også et poolbord og endda et værtshus, hvis du slapper bedre af i godt selskab med en fadøl i hånden. På hotellets værtshus må du selvfølgelig også ryge. Maden skal du heller ikke bekymre dig om, da hotellet har deres egen restaurant tilknyttet.

Nemt at booke og god kundeservice
Hos Hundested Kro er de altid klar til at hjælpe dig. Kan du allerede nu ikke vente med at komme afsted, kan du enten ringe til dem eller booke et ophold online. Dette foregår igennem deres hjemmeside, hvor du samtidig kan læse meget mere om deres faciliteter. Her kan du også kontakte dem, hvis du eventuelt skulle have nogle spørgsmål, du ønsker besvaret.

Deltag i debatten
Share.

About Author