Også anerkendelser til spejdere

0

Af Conny Probst

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Folkeoplysningsudvalget har – efter forslag fra BUS, Samrådet for Børne- og Ungdomsorganisationer i Frederikssund – vedtaget, at der i lighed med de sportslige anerkendelser ved den årlige Idræts – og prisfest tillige uddeles anerkendelse inden for spejderområdet.

Modtagere kan være en person, en spejderpatrulje og/eller en spejdergruppe, der er godkendt som folkeoplysende forening i Frederikssund Kommune. 

Anerkendelser tildeles til dem, som har fået en placering som nummer 1, 2 eller 3 ved en eller flere udvalgte spejderaktiviteter. Anerkendelse kan også gives til spejdergrupper, der har gennemført projekter/events, som har et specifikt, udfordrende spejdermæssigt islæt. Aktiviteterne kan være udbudt både lokalt, regionalt eller på landsplan. 

Det er BUS, der foretager indstillinger til uddeling af en eller flere anerkendelser – i lighed med proceduren omkring anerkendelse til idrætten, hvor foreningen indstiller idrætsudøver.

Deltag i debatten
Share.

About Author