KHKS Håndbold holder åbent hus på ”Håndboldens Dag”

0

Skyd 2020 ind med en sjov og aktiv dag for hele familien lørdag den 11. januar.

KIRKE HYLLINGE: Alle er velkomne hos den lokale håndboldklub KHKS Håndbold når de slår dørene op til Håndboldens dag som er et landsdækkende åbent-hus-arrangement for håndboldklubber i hele Danmark. 

Dagen skal vise, at håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion. 

På Håndboldens Dag kan man blandt andet spille med bløde håndbolde, så man ikke behøver være bange for bolden. Eller man kan kaste sig ud i sin egen ”5-kamp” og teste, om man kan matche dame- og herrelandsholdenes sejeste profiler, når det gælder hurtighed, skudstyrke, præcision m.m. 

– Sidste års arrangement var en kæmpe succes. Vi havde nok 200 gæster i hallen i løbet af dagen, fortæller Jette Brøndsted, formand for KHKS Håndbold. 

Håndboldens Dag ligger lige op til EM for herrer, hvor Danmark deltager som nuværende VM mestre. Tager man et godt billede af sin deltagelse i Håndboldens Dag, kan man være heldig at vinde billetter til en af Danmarks EM kampe samt flere andre store gevinster. 

Deltag i debatten
Share.

About Author