Inden du får nyt badeværelse: Her er tingene, du skal være opmærksom på

0

Badeværelset indeholder mange komplicerede og ofte brugte dele, der nemt kan skabe en mindre katastrofe i hjemmet, hvis noget går galt. Disse problemer kan især opstå, når der skal laves nyt badeværelse. Når der skal installeres nyt badeværelse, er der mange ting, der skal fjernes, hives væk og rives ned, hvilket skaber et miljø, hvor fejl kan opstå. Derudover gælder det om at være yderst opmærksom på, hvordan du vil lave det nye badeværelse, da disse komplicerede aspekter måske ikke passer ind med det nye badeværelse. Sagt forsimplet: Planlæg detaljeret. 

Vær opmærksom på disse aspekter
Først skal du bestemme dig for, hvilket nyt badeværelse du vil have. Skal det være traditionelt Latte Oak Line Bad eller et mere eksotisk Venezia Napoli Fenix Bad? – se flere badeværelser her. Hernæst skal du tjekke om badeværelset passer ind med det nuværende værelse. Her er de ting, du især skal være opmærksom på:

– Hav først og fremmest styr på kvadratmeterne. Hvorledes passer et nyt badeværelse ind på de meter, du har med at gøre. Hvis du ikke føler du har nok plads, kan du overveje at bygge badeværelset større. Dette er dog en indviklet og dyr proces, så prøv at arbejd med, det du har til rådighed.

– Hvis du vil gøre livet nemmere for dig selv, så prøv om du kan passe det nye badeværelse ind uden at fjerne dele af badeværelset som toilettet og de komplicerede vandrør. Især de forskellige rør bør der ikke røres for meget ved, da dét kun fører det problemer.

– Hav helt tjek på bygningens infrastruktur. Hvis du f.eks. vil have et tungt badekar ind, bør du være helt sikker på, at gulvet kan holde til det. 

– Tænk på, hvordan badeværelset passer ind med resten af boligen. Byg ikke et badeværelse, der på ingen måde matcher boligen. 

Deltag i debatten
Share.

About Author