Seniorboliger fik pris

0

Beboere fra Seniorboligerne Nordmandsvænget modtog pris og blev hyldet på DAB’s Fællesskabsdag.

SKIBBY: Aktive beboere gør en stor forskel i deres boligområder. Deres indsats bringer beboere sammen og er med til at give stærke fællesskaber.

Boligselskabet DAB har i år uddelt fællesskabspriser til beboere fra tre boligafdelinger. Der var tre kategorier, og vinderne blev afsløret som en festlig afslutning på DAB’s Fællesskabsdag.

Den sociale pris gik til Seniorboligerne Nordmandsvænget i Skibby, som er en del af Hornsherred almennyttige Boligselskab. 

Dommerpanelet motiverede prisen til de aktive beboere med ordene:

– På fornemmeste vis skabes aktiviteter, der inviterer til fællesskab for alle. Hvad enten det er udflugter, nytårsarrangementer eller gættekonkurrencer. 

Dommerpanelet havde særligt hæftet sig ved, at der skaffes ekstra penge til arrangementer ved loppeindsamling blandt beboerne. ”Pigerne” stod desuden for Bents 90-års fødselsdag for 43 mennesker. 

– Det betyder så meget, når nogle gør noget for andre, lød det fra dommerpanelet.

Vinderne fik, ud over hæderen, en kaffekande, et par forklæder fra DAB’s indsats Aktive fællesskaber og et samarbejde med Boblberg, der vil stå for et fællesskabsfremmende arrangement i boligafdelingen.

Prisen for nytænkning gik til F.rennegård Park, Hørsholm almene Boligselskab.

Fælles-for-alle-prisen gik til Lykkegårdsparken, Esbjerg almennyttige Boligselskab

Deltag i debatten
Share.

About Author