Heartfulness Meditation

0

JÆGERSPRIS: Fra 25. november til 1. december kan man i et stort antal byer landet over opleve, hvad Heartfulness Meditation kan gøre for den enkelte.

I Hornsherred foregår det  i Rejsestalden på Hovedgaden 29A, mandag den 25. november klokken 19 til 20.30.

Mange er optaget af en travl og stresset hverdag med fokus i mange retninger og savner indre ro. Pauser med stilhed og fokus rettet indad gør det muligt at finde livets røde tråd, ligesom kommaer og mellemrum er nødvendige for at give mening til en bog. 

Heartfulness Meditation er en metode, som anvender transmission, en ældgammel yogisk teknik. Transmission er en subtil energi som fremmer fordybelsen og forbindelsen til hjertets kvaliteter, så som enkelhed, indsigt og glæde, fortæller arrangørrne. I Rejsestalden bliver der  mulighed for at høre om metoden og praktisk at opleve meditation på hjertet og en guidet afslapnings-
øvelse. 

Undervisning og vejledning i Heartfulness meditation er åben for alle over 16 år og er gratis. Den findes i flere af de store byer i Danmark og internationalt i de fleste lande i verden.

Deltag i debatten
Share.

About Author