Der er plads til flere i koret

0

SKIBBY: I Skibby kan sangglade børn i aldersgruppen fra 3. til 6. klasse nu få deres talenter styrket og dyrket i korsang sammen med jævnaldrende i Skibby Kirkes børne- og juniorkor. 

Det er en måned siden, koret startede, og der er stadig plads til flere sangere, som har lyst til at være med i det musikalske fællesskab.

Koret mødes hver onsdag klokken 14.45 til 16 i Skibby Sognegård, og det er gratis at være med. 

Frivillige kor-tanter
Der øves og synges med stor energi og fornøjelse, og undervejs er der også plads til hygge og en velfortjent pause, hvor kage og saftevand kommer på bordet. 

Det sørger ”kor-tanterne” for. De frivillige hjælpere er også med, når koret optræder, blandt andet til korets Santa Lucia-optog i kirken og til andre fremtidige kirke-arrangementer, hvor koret bidrager med humør og sangglæde.  

Korets leder er Ole Håndsbæk, der også er organist i Skibby Kirke og leder af andre kor. 

Han har til det nystartede børne- og juniorkor igangsat et bredt, rytmisk og glædesfyldt repertoire af sange, som øves flittigt. 

Koret har tilmed deres helt egen sang, som allerede er lært udenad. 

– Vi håber, at flere vil deltage i vores kor. For vi tror, at mange børn har en umiddelbar lyst til og glæde ved at synge. Og måske vil de gerne blive endnu bedre til det, lyder det fra Ole Håndsbæk.

– Ved at synge sammen er man samtidig en del af et fællesskab. Det er en vigtig ting hos vores kor. 

På Skibby Kirkes hjemmeside kan læses mere blandt andet om tilmelding.  

Deltag i debatten
Share.

About Author