Familiebanko i Skuldelev

0

SKULDELEV: Søndag den 17. november holder Skuldelev-Selsø Multikulturforening deres store årlige bankospil i Skuldelevhallen. 

– Det er dagen, hvor man møder naboer, familien og nye bekendtskaber til nogle hyggelige timers bankospil med masser af præmier og god stemning. Bankospil er sjovt for børn, unge, voksne og ældre – stemningen stiger og glæden (og skuffelsen) er hørbar, når der er banko, fortæller foreningens formand, Nanny Kragh Mortensen.

Der spilles om ænder, flæskestege, gavekort og masser af spændende præmier fra lokale virksomheder og butikker. 

Ud over bankospil er der lotteri, salg af kaffe, kage, øl og vand. Dørene åbnes klokken 12, og bankospillet starter klokken 13. – Foreningen køber selv for flere tusinde kroner præmier. Derudover har virkelig mange forretninger og firmaer i Skuldelev, Skibby og Frederikssund doneret gode præmier. 

– Så der er gode chancer for at gå hjem med favnen fuld af præmier, lover formanden. 

Deltag i debatten
Share.

About Author