Den bedste investering – Vores allesammen børn

0

Af Charlotte Drue Aagaard (V) Talsmand for Venstre
på 0-6 års området

Som talsmand for Venstre i Opvækstudvalget er jeg en meget glad lokalpolitiker, også i dag, hvor der er 2. behandling af budgettet. Det er en rigtig god dag – særligt på 0-6 års området.

Venstre har i år, set med mine øjne, indgået en historisk flot og bred politisk aftale med budgetforliget for 2020-2023. 

Med den aftale vil vi fortsat sikre udviklingen af vores skønne kommune. Samtidig stiger børnetallet i kommunen, og det er jo fantastisk. Med det indgåede budgetforlig sikrer vi derfor samtidig, at der kan komme et nyt dagtilbud i Frederikssund Syd.

Jeg er personligt glad for, at vi i Venstre er med til at sikre de bedste normeringer i Nordsjælland. Vi ved alle, at et barns første 1000 dage er med til at forme barnet – og med en øget normering vælger vi, at der nu skal ansættes flere personaler i vores fantastiske børnehuse. 

Der kan nu fremadrettet være en voksen pr. tre 0-2 årige børn og en voksen pr. seks 3-5 årige børn. Det er det, som BUPL og pædagogerne anbefaler. Vi har i forvejen nogle fantastiske børnehuse og nogle fagligt rigtig dygtige medarbejdere. På den her måde gør vi vores børnehuse endnu bedre. Samtidig styrker vi i den grad arbejdsmiljøet – alt sammen er med til at styrke kommunens flotte indsats på hele vores samlede dagtilbudsområde. 

Samtidig ønsker det samlede Byråd at sætte fokus på kommunen som en attraktiv arbejdsplads – med en øget normering på dagtilbudsområdet – er vi i den grad i gang.  

Jeg håber, at vi med den øgede fokus på en tidlig indsats vil få færre børn, fremadrettet, der får behov for vores særlige sociale tilbud. Det er en god dag, at være talsmand for Venstre på 0-6 års området – også i dag.

Deltag i debatten
Share.

About Author