De fleste bruger stadig den gamle bro

0

Af Conny Probst

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Kronprinsesse Marys Bro åbnede for trafik den 30. september, og personbiler har nu to muligheder, når de skal krydse Roskilde Fjord. Lastbiler over 3,5 tons skal benytte Kronprinsesse Marys Bro.

Vejdirektoratets målsætning er 11.900 krydsende biler per dag. I uge 40 var den samlede trafik på den nye bro på 3.702, heraf 298 lastbiler. I uge 41 lå tallet på 2.730, i uge 42 på 2.804 bilister inklusiv lastbiler og i uge 43 var den samlede trafik på 2.662 biler. 

”Ved nyanlæg taler man ofte om en indsvingsperiode. Det vil sige den periode, der går, før trafikanterne har vænnet sig til, at der er et alternativ til den vej, de normalt tager. Indsvingsperioden varierer fra projekt til projekt. På Fjordforbindelsen forventer Vejdirektoratet en indsvingsperiode på 2-4 år, kan man læse på Fjordforbindelsens hjemmeside.

Deltag i debatten
Share.

About Author