Fællesspisning

0

JÆGERSPRIS: Som en del af det landsdækkende initiativ »Danmark Spiser Sammen«, der sætter fokus på fællesskab og det sociale omkring et måltid, inviterer Ældre Sagen Jægerspris igen til fællesspisning. 

For mange kan det være svært eller endda næsten umuligt at gå alene ud og møde nye mennesker. Derfor opfordrer arrangørerne alle interesserede til at invitere en ven, kollega eller nabo med til arrangementet, da det er nemmere at komme ud af døren, når man har følgeskab. Alle er velkomne, uanset alder – og der kræves heller ikke medlemskab af Ældre Sagen. 

Arrangementet finder sted i Færgelundens Motel & Kursuscenter på Skovnæsvej fredag den 8. november.

Der bliver serveret buffet samt kaffe og kage. Heine underholder med sang og musik.

Deltag i debatten
Share.

About Author