Del dit minde fra Jægersprislejren

0

JÆGERSPRIS: Jægersprislejren har siden slutningen af 1800-tallet tjent mange forskellige militære og civile formål. 

Frederikssund Museum og Frederikssund Lokalhistoriske Arkiv efterlyser minder om Jægersprislejren fra alle, som har haft berøring med lejren gennem tiderne. Det sker ved en mindecafé søndag den 3. november i kntinen på Jægersprislejren.

Har du eller en i din familie arbejdet i Jægersprislejren? Eller har du bare en historie om livet som nabo til lejren? Så vil arkivet og museet gerne høre fra dig.

Frederikssund Museum og Frederikssund Lokalhistoriske Arkiv er værter ved en indsamlingscafe i Kantinen på Jægersprislejren. Her har du mulighed for at videregive minder om Jægersprislejren til eftertiden, få en kop kaffe og en snak om et af Hornsherreds store og betydningsfulde områder.

Der efterlyses minder i form af fotografier, genstande og gode historier fra tidligere ansatte, men også fra naboer, leverandører og andre med relation til lejren. Alt med tilknytning til lejren har interesse, især hvis man har en god historie, som knytter sig til. 

Har du ikke selv en historie at fortælle, kan du i stedet få et par historier med hjem. 

Klokken 14.30 vil der være en rundvisning i lejren ved en af lejrens mangeårige medarbejdere. Turen varer cirka halvanden time.

Arrangementet i kantinen (Jægersprislejren) på Hovedgaden 71 foregår mellem klokken 13 og 16. 

Det er gratis at deltage. 

Der vil være skilte, der viser vej.

Deltag i debatten
Share.

About Author