Stor intresse for udstykningsprojekt

0

Der er allerede reserveret otte byggegrunde på Skibby Bakke. 

SKIBBY: Byggefirmaet Klimahuse oplevede en stor interesse fra potentielle grund- og boligkøbere, da man lørdag – under brofesten – havde udstykningsudstilling i Bymidten. 

Mere end 100 borgere mødte op, otte foretog på stedet en grundreservation, mens der blev delt mere end 40 reservationssedler ud til de fremmødte. Herudover viste en lokal bygmester seriøs interesse i køb af ikke mindre end ti parcelhusbyggegrunde.

Mange havde svært ved at se mulighederne på tomten øst for Skibby og ville ud og vandre i området, inden man traf endelig beslutning.

Mange lokale Skibby- borgere defilerede forbi i det fine men lidt kolde efterårsvejr for at se, hvordan Skibby kommer til at vækste, hvis Frederikssund Byråd som forventet vedtager den nye lokalplan for området på sit møde i starten af november.

– Alle vore fem medarbejdere var travlt optaget de fire timer, seancen strakte sig over. Jeg kan kun sige, at vi oven på den positive oplevelse er endnu mere opsatte at få skovlen i jorden, fortæller bestyrelsesformand i Klimahuse, Claus Keld Hansen, som også kunne konstatere, at interessen kom fra såvel lokale Skibby-borgere som fra beboere fra det fjernere opland.

Udstykningen omfatter samlet op til 500 grunde opdelt i fire etaper.

Første etape indbefatter 97 grunde/boliger. De engergibesparende boliger, Klimahuse vil opføre, omfatter rækkehuse, små huse på mindre grunde og løst stående parcelhuse.

Deltag i debatten
Share.

About Author