Stenbæk Andersen er med i landsdækkende belysningskæde

0

KIRKE HYLLINGE: Siden Stenbæk Andersen El-Center flyttede ind i Roskilde Banks tidligere filial på Sæbyvej i Kirke Hyllinge for seks år siden, har butikken haft en stor belysningsafdeling. 

Afdelingen er efterhånden blevet så populær blandt kunderne, at Claus og Bruno Stenbæk Andersen, der ejer butikken sammen, nu har givet  den et ekstra løft.

Stenbæk Andersen El-Center indtræder i Lyspunkt, der er en landsdækkende kæde af belysningsbutikker. Det giver mulighed for at udvide sortimentet, fortæller Bruno Stenbæk Andersen.

– Vi får nogle nye muligheder. Ved at indtræde i en landsdækkende kæde, der fungerer som ét stort indkøbsfællesskab, får vi adgang til nogle nye og mere eksklusive produkter – blandt andet fra Le Klint. 

Stenbæk Andersen El-Center betjener kunder fra et stort opland mellem Roskilde, Holbæk og Frederikssund. Og selvom nethandlen i disse år vinder frem i store dele af detailhandlen, oplever ejerne stor loyalitet fra lokalområdet.

– Jeg tror, at vores kunder godt kan lide at komme i en mindre butik, hvor de ved, at de får en ordentlig service. Og hvor de ved, at de bliver taget alvorligt, fortæller Claus Stenbæk Andersen og fortsætter:

– Vi ved også, at når vi rammer de lidt mere eksklusive lamper, så vil kunderne helst handle i en fysisk butik, hvor vi kan give den rette rådgivning. Så de får en lampe med hjem, som ikke bare ser flot ud, men som også giver det rigtige lys.

Fortsætter installationsforretningen
Opgraderingen af belysningsforretningen får ikke indflydelse på El-Centerets øvrige aktiviteter.

– Vi fortsætter installationsforretningen som hidtil – og stadig som en del af EL-Salg-kæden, siger Bruno Stenbæk Andersen, der udover arbejdet i butikken i Kirke Hyllinge også fungerer som bestyrelsesformand i EL-Salg-kæden.

Deltag i debatten
Share.

About Author