Sjov i efterårsferien på Frederikssund Bibliotekerne

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: “Få en sjov efterårsferie” lyder opfordringen fra Frederikssund Bibliotekerne, der står bag en række arrangementer for børn på de lokale biblioteker.

Kom og vær med til at lave fede og flotte muleposer med kartoffeltryk. For børn fra seks år og op, mandag den 14. oktober klokken 10 til 12 på Slangerup Bibliotek. Arrangementet er gratis, men man skal hente billetter på bibliotekerne.frederikssund.dk.

Lær at skabe dit eget filmunivers med animationsteknikken ”stop motion”. Animationslaboratoriet medbringer iPads og hjælper med at skabe kulisser og figurer, som bliver bragt til live gennem stop motion. Der arbejdes i grupper med den gratis stop motion app ”Stop Motion Studio”. 

For børn fra otte år og op, tirsdag den 15. oktober klokken 13 til 16 på Frederikssund Bibliotek. Det er gratis; hent billetter på bibliotekerne.frederikssund.dk. 

Design din egen rispapirlampe
Mangler du en ny og flot indretning til værelset, så kom og design din egen rispapirlampe. 

Slip dine kreative evner løs og gå hjem med en flot og unik lampe. Biblioteket sørger for lamper og pynt. For børn fra seks år og op. Tag gerne en forælder med som hjælper.

Det foregår onsdag den  16. oktober klokken 10 til 12 på Jægerspris Bibliotek. Det er gratis; hent billetter på bibliotekerne.frederikssund.dk 

Minidag
I Skibby skal deltagerne gået helt ned i størrelse. 

Modeljernbaneklubben Hornsherred stiller en bane op med modeltog. Man kan også møde medlemmer fra foreningen Mini, der viser modeller af dukkehustableauer i forskellig størrelse. 

Klokken 10.30 fortæller Else Marie Kristensen og minigrisen Øffesen historier om det gode griseliv. Man kan møde søde miniheste fra The Flying Horses.

Torsdag den 17. oktober klokken 10 på 13 på Skibby Bibliotek. Det er gratis, ingen tilmelding.

 

Dragedag i Vinge
Vi dekorerer og flyver med drager i vores nye by Vinge. Der er præmie til den flotteste drage. 

Fredag den 18. oktober klokken 13 til 16 i Vingepavillionen på Deltavej.

Det er gratis; tilmelding på bibliotekerne.frederikssund.dk, kulturhus.com eller rejsestalden.frederikssund.dk

Deltag i debatten
Share.

About Author