Kunstudstilling nummer otte

0

Smukke spirituelle billeder kan ses i Rejsestalden frem
til den 10. november.

JÆGERSPRIS: Maibritte Allsand, der arbejder i mange lag med både akryl, collage, bejse, serigrafitryk og papir udstiller i Rejsestalden fra den 1. oktober til den 10. november. 

Maibritte Allsand er billedkunstner med eget atelier/galleri i Frederikssund. Hun arbejder desuden med systemisk familieopstilling, familierådgivning og clairvoyance.

– Idéerne til mit kunstneriske virke kommer til mig, når jeg har brug for det, og min spirituelle tilgang til livet støtter mig i processen. De bittesmå nuancer, jeg sanser i hverdagen og mødet med de mange unikke mennesker, som krydser min vej, er med til at skabe motiverne. Desuden er musikken og naturen store inspirationskilder til min kunst, fortæller hun.

Der er fernisering for alle søndag den 6. oktober klokken  14 til 16, hvor der bydes på et glas.

Deltag i debatten
Share.

About Author