Tilskud til Kinarejse

0

Af Conny Probst

FREDERIKSSUND KOMMUNE: På sidste uges møde i Folkeoplysningsudvalget behandlede man blandt andet to ansøgninger om tilskud til 10 unge badmintonspillere.

De tre kommuner i Bycirklen; Frederikssund, Egedal og Ballerupgiver badmintonklubber mulighed for, at unge foreningsaktive kan komme på en tur til kina i uge 42 2020.

Hver kommune tilbyder 10 pladser til badmintonklubberne i kommunen. Herudover deltager et par administrative personer fra kommunerne i besøget. Dvs. at gruppen bliver på cirka 33 personer i alt. 

Skibby og Slangerup Badmintor Klub er interesseret i at deltage. 

Målet for turen er at give de unge (14 til 20 år) samt deres ledere en indsigt i blandt andet kinesisk kultur, traditioner og vilkår.

Prisen pr. person skønnes at blive 10. – 13.000 kroner. Kommunerne i Bycirklen yder tilskud forskelligt til turen. Ballerup kommune giver 5.000 kroner i tilskud pr. deltager, Frederikssund Kommune giver som udgangspunkt ikke tilskud.

Derfor har de to klubber søgt Folkeoplysnngsudvalgets pulje for Internataionalt samarbejde om tilskud til at reducere omkostningerne.  Slangerup Badminton Klub havde søgt om tilskud på. 13.000 kroner pr. deltager og Skibby Badminton Klub om 5.000 kroner pr. deltager.

På udvalgsmødet blev man enige om at bevilge 3.500 kroner til hver af de otte spillere samt de to ledere. 

Deltag i debatten
Share.

About Author