Stemmer bygger bro

0

JÆGERSPRIS: Kom med til en sangglad aften, hvor alle uanset erfaring kan skråle med. 

Korworkshoppen styres af dirigent Mads Holm Andersen, og der skal synges så taget letter. Det bliver et blandet rytmisk repertoire, og arrangørerne lover, at alle kommer til at gå derfra med et stort smil på læben.

Arrangementet tirsdag den 8. oktober går under navnet ”Stemmer bygger bro” og er en del af festprogrammet for fejringen af Kronprinsesse Marys Bro.

Mads Andersen er professionel gospelinstruktør og -pianist og har arbejdet med gospelmusik siden 2006. Han medvirker fast som instruktør og/eller pianist i fem gospelkor, hver uge, fordelt i hele hovedstadsområdet. Ud over de faste aktiviteter med kor, gudstjenester og koncerter, underviser han blandt andet også i rytmegenrerne bodypercussion og Stomp.

Billetter købes via: www.rejsestalden.frederikssund.dk.

Deltag i debatten
Share.

About Author