Nu kan der reserveres byggegrund på Skibby Bakke

0

Klimahuse vil skabe klimamæssig sammenhæng mellem det gamle Skibby og den nye udstykning med op til 500 boliger

SKIBBY: Lørdag den 5. oktober – på Brofestens næstsidste dag –  åbner byggevirksomheden Klimahuse for reservation af 97 boliger og byggegrunde på Skibby Bakke. 

Der  er tale om første af fire udstykningsetaper, der i alt giver plads til op mod 500 nye boliger, når det nye område står helt færdigudviklet.

Inden projektet kan gå endeligt i gang kræver det dog, at den nye lokalplan for området bliver endeligt vedtaget i Frederikssund Byråd den 6. november. 

Først herefter skal der skrives endelig slutseddel. Men allerede nu kan man klart se, hvor de enkelte grunde er afstukket, og hvor man kan opføre hvilke typer boliger.

Klimahuse er repræsenteret med en salgsvogn på Skibby Torv lørdag den 5. oktober klokken 10 til 14. De reservationer, der bliver foretaget på dagen, vil selvfølgelig blive respekteret, når den endelige lokalplan foreligger.

Forskellige muligheder
Der er tale om fire forskellige måder at erhverve ny bolig på.

Man kan købe et færdigt rækkehus på 115 eller 132 kvm, et lille parcelhus på 100 -130 kvm. på en mindre grund og så et løst stående parcelhus på 130 – 200 kvm.

Og endelig er der mulighed for blot at købe en byggegrund.

Klimahuse har 46 års erfaring i byggebranchen og har de sidste 10 år specialiseret sig i opførelse af arkitekttegnede, funktionelle og ikke mindst klimavenlige række- og klyngehuse samt parcelhuse. 

I såvel arkitektur som materialevalg er der tænkt grønt og miljøvenligt i alle detaljer. Det betyder, at man – samtidig med at miljøet skånes – kan bo i et klimahus for under det halve af, hvad man normalt har af omkostninger til energi i en tilsvarende privat bolig af samme størrelse. Og det er vel at mærke besparelser man kan påregne hvert år.

Grønne kiler
I 2019 afslutter Klimahuse salg og opførelse af mere end 150 boliger i projekter i Tune, Solrød, Høje Taastrup, Horsens og Ikast. Udviklingen og ekspansionen forventes at fortsætte i både 2020 og 2021 – blandt andet takket være det nye, meget store etapeopdelte projekt i Skibby, som er firmaets debut i Hornsherred. 

Projektet er udviklet med grønne kiler og attraktive udendørsarealer samt en lang række fremtidssikrede fællesfaciliteter. 

-Vi har allerede i projekteringsfasen mærket stor forhåndsinteresse for Skibby Bakke, fortæller arbejdende bestyrelsesformand Claus Keld Hansen.

– Det er indlysende, at Skibby bliver et vækstområde som accelereres, når den nye Prinsesse Marys Bro indvies, og afstanden til arbejdspladser i Københavns centrum reduceres markant.

Deltag i debatten
Share.

About Author