Broløb for alle totalt udsolgt

0

Børn, unge, gamle, kvinder, mænd og Team Tvilling med løbevogne. Årets broløb på jomfruelig
asfalt leverede distancer, hvor alle 10.000 tilmeldte løbere kunne være med

Af Mette Døllner

Det bliver næppe mere klimavenligt end en transportminister i løbesko. Benny Engelbrecht (S) skiftede til løbetøj efter det officielle indvielsesprogram og kastede sig sammen med 4.000 andre løbere ud på 10 kilometer distancen. En distance, der efter otte kilometer blev lidt rå, da det ikke er uden grund, at broen kaldes en højbro. ”Godt men hårdt” var mange af kommentarerne efter løbet, men selvom nogle så lidt brugte ud på slutspurten, ville ingen have været den enestående oplevelse foruden.

Inden 10-kilometer løbet blev først One mile (1.61 kilometer, red.) distancen og siden fem kilometer distancen skudt i gang med henholdsvis 2.000 og 4.000 deltagere, der alle kom hjem i god behold.

Deltag i debatten
Share.

About Author