Livsfarlig lysregulering og trafik efter broåbning

0

Af Dan Hoffgaard
Pilehaven23, Ferslev
4050  Skibby

 
Hvem har dog godkendt en sådan livsfarlig lysregulering i Landerslev. Hvor man ved selvsyn kan se, at trafikanter, der kommer fra Orebjergvej og skal videre mod Jægerspris, meget tit kører over for rødt lys. 

Trafikanterne fra Orebjergvej kan faktisk meget nemt overse lys-reguleringen, hvilket mange rent faktisk også gør. Med det resultat, at de bare drejer til venstre for at køre mod Jægerspris. Og så kommer til at køre over for rødt lys. Rigtig mange opdager tydeligvis slet ikke, at de har gjort noget forkert. 

Hvorfor har man dog fra starten ikke lavet en lysregulering, hvor Orebjergvej direkte er inddraget, således at dem fra Orebjergvej skal holde tilbage for rødt lys. 

Jeg mener at vide, at lysreguleringen mest blev etableret af hensyn til skolebørnenes sikkerhed når de skal passere Landeslevvej. Hvilket gør det hele endnu mere grotesk/farligt.

 Fra 30. september, når Kronprinsesse Marys Bro åbner, vil der sandsynligvis komme rigtig meget trafik gennem Landeslev. Hvilket bare vil gøre det hele endnu værre.

Fra den nye rundkørsel lige nord for Lyngerup burde der selvfølgelig have været etableret en omfartsvej uden-/nord om Landerslev. Hvilket jeg kan huske, der lå tegninger på i starten af broprojektet. Men det blev tilsyneladende skrinlagt.

Det helt korrekte ville – efter min mening – være en omfartsvej nord om Landerslev, som munder ud i krydset Landerslevvej/Dråbyvej/ Hyllestedvejen, som så burde ændres til en rundkørsel.

Frederikssund Kommune: Get Moving

Deltag i debatten
Share.

About Author