Ildsjæl fra festival fik kulturprisen

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: I mere end 30 år har Ulla Madsen fungeret som kasserer og bestyrelsesmedlem i Frederikssund Festival. Folk der kender hende, omtaler hende som en glad og ansvarlig ildsjæl. Og nu er hun blevet belønnet med Kulturprisen.

Prisen blev uddelt på Langes Torv, hvor messingpladerne med de foregående års vindernavne er placeret på brostenene.

I alt 15 personer blev indstillet til årets kulturpris, og det var et fuldstændig enigt Kultur- og Fritidsudvalg, der besluttede at give prisen til Ulla Madsen.

Vinderen selv var meget glad og overrasket over at modtage prisen.

– Det er helt fantastisk. Det havde jeg ikke forventet. Jeg kommer nok til at give en lille en til festivalen, sagde Ulla Madsen efter at have modtaget blomster, bevis for prisen og en check på 15.000 kroner.

Deltag i debatten
Share.

About Author