Hornsherred trækker i rødt og hvidt

0

HORNSHERRED: Hvis man vil opleve et spektakulært syn lørdag den 28. og mandag den 30. september, så skal man tage en rundtur i den midterste del af Hornsherred. 

Her vil mange mennesker med flagstande have hejst flaget. Det er foreningen Skibby Aktive for Fjordlandet, der har fået idéen til at lave en visuelt synlig fejring af Kronprinsesse Marys Bro. 

– Jeg tror, det begynder at blive tydeligt for folk, at vi synes broen giver os nye muligheder. Og det skal vi gøre et stort nummer ud af. Derfor trækker vi ret store veksler på vores frivillige i øjeblikket, fortæller formand Morten Kremmer.  

– For at få folk til at flage, har vi sendt en hel skare af vores frivillige ud for at lægge opfordringen i intet mindre end 2.300 postkasser. 

Det er foreningens plan at overflyve området og tage luftfotos af Hornsherred i festdragt. Og ønsket fra foreningen er tydeligt: 

– Vi gør, hvad vi kan, for at skabe udvikling i Hornsherred. Det er klart, at vi gerne vil have tid og kræfter til at samarbejde med de andre områder i kommunen. Det satser vi på lykkes i en nær fremtid. 

– I mellemtiden håber vi, at de andre områder også finder grund til at flage lørdag den 28. og mandag den 30. september, afslutter formanden med et smil.

Deltag i debatten
Share.

About Author