Cykel, tog, bus eller bil til broindvielsen?

0

Hvis man skal med til indvielsen af Kronprinsesse Marys Bro er det en god idé at overveje, hvordan man vil komme frem til festpladsen.

BROFESTEN: Der forventes at komme rigtig mange mennesker til indvielsen af Kronprinsesse Marys Bro. Og det kan give en del trængsel på vejene og ikke mindst på de parkeringspladser, der er oprettet til dagen. 

Der er derfor lidt praktisk info, som det er en god idé at læse, inden man bevæger sig ud til festpladsen.

Man kan finde masser af info og et kort over parkeringsmulighederne på:
festoverfjorden.dk.

Cyklen er den bedste løsning
Hvis man har mulighed for det, så hop på den tohjulede jernhest og kør mod festpladsen.

 Der er etableret cykelparkering langs Marbækvej, hvorfra man nemt kan gå ned til pladsen. 

Cyklen må ikke tages med ind på festpladsen.

Da der kommer mange deltagere til broløbet fra andre steder end Frederikssund Kommune, vil der naturligt også komme mange biler. Så har man muligheden, vil cyklen være den bedste løsning.

Bus og tog
Kommer man med offentlig transport, skal man være opmærksom på, at S-togene ikke kører mellem Ølstykke og Frederikssund i weekenden for indvielsen.

Derfor er der sat shuttlebusser ind fra Ølstykke Station og til festpladsen. 

Busserne kører i pendulfart mellem klokken otte og 17.30, og det er gratis at tage med dem. Der vil være et Fest over fjorden-skilt i forruden på shuttlebusserne.

Kommer man fra Frederikssund Station, kan man tage bus 313, som kommer til at køre cirka hvert syvende minut. Bussen stopper ved Strandvangen, hvorfra der ikke er langt at gå til festpladsen.

Hvis bilen er eneste mulighed
Kommer mani bil, opfordrer arrangørerne  til, at man fylder bilen op med naboer, venner og familie for at begrænse antallet af biler ved festpladsen.

Der er etableret cirka 12.000 parkeringspladser. Et af parkeringsområderne ligger ganske tæt på festpladsen, mens tre andre ligger længere væk. 

Fra de tre sidstnævnte er der indsat gratis shuttlebusser, som kører i pendulfart mellem parkeringspladserne og festpladsen.

På parkeringspladsen tæt-
test på festpladsen er der handicappladser. Så har man handicapskilt, skal der køres køres efter pladsen P1. Der er indkørsel til den fra Østersvej.

Sillebroen Shopping har besluttet at give gratis parkering i parkeringshuset hele dagen. Parkerer man her, kan man tage bus 313 fra Frederikssund Station og ud til Strandvangen.

Hent dit løbenummer inden indvielsen
Skal man deltage i det store broløb, kan man med fordel overveje at hente sit startnummer inden selve dagen: I Sillebroen Shopping den 21., 22., 26. og 27. september.

Så kan man undgå den kø, der vil opstå, hvis alle løbere skal hente deres startnummer på løbsdagen.

Deltag i debatten
Share.

About Author