Hyggelig fællesspisning syv steder i Hornsherred

0

Skibby Aktive for Fjordlandet inviterer til fællesspisning mandag aften den 30. september.

HORNSHERRED: Er du til glaseret skinke i sognegården i Skibby. En varm ret indtaget under et Drakenfly på Egholm Slot. Gårdkylling eller smovset vegetarlasagne i Kyndby Kulturhus. En varm ret i Birksøhuset i Ferslev eller på Nordgården i Skuldelev. Lasagne hos Høkeren i Venslev. Eller vil du selv medbringe en ret til buffeten i Sønderby Kultur- og Bryghus? 

På de nævnte lokationer har Skibby for Fjordlandet i samarbejde med lokale aktører arrangeret fællesspisning, der afsluttes med en Hansens is. 

Alle steder bliver man budet velkommen af lokale ildsjæle til en aften med dejlig mad, fællesskab og fællessang. Jubelkoret har lejet en bus og gør, hvad de kan for at nå at synge alle syv steder. 

Tanken bag fællesspisningen er at møde hinanden – på tværs af Hornsherred og på tværs af fjorden. Det er første skridt på vejen til at skabe mere i fællesskab. 

Broåbningen er bare foreningens gode undskyldning. 

Fællesspisningen er et af de mange arrangementer, som Skibby Aktive for Fjordlandet har fra mandag den 30. september og helt frem til søndag den 6. oktober. 

Det koster maksimum 65 kroner for voksne og maksimum 35 kroner for børn. 

Læs mere og tilmeld på: www.skibbyaktive.dk/brofest

Deltag i debatten
Share.

About Author