Friluftsrådet efterlyser lokale projekter om friluftsliv og sundhed

0

FRILUFTSLIV: Har du eller din forening en idé til et projekt, som der bruger friluftsliv og naturoplevelser til at fremme sundhed og livskvalitet for specifikke målgrupper? Det kan for eksempel være et projekt, hvor en lokal forening gør en indsats for at styrke en særlig målgruppes fysiske, sociale eller mentale sundhed gennem friluftsaktiviteter.

Så kan du søge om tilskud fra Udlodningsmidler til Friluftsliv. 

Friluftsrådet uddeler to millioner kroner til lokale projekter, hvor frivillige foreninger skaber nye, lokale tilbud om sundhedsfremmende aktiviteter gennem friluftsliv og naturoplevelser. 

Der kan søges om tilskud på mellem 20.000 og 100.000 kroner, og der er ansøgningsfrist 1. oktober. 

– I naturen kan man finde ro, få sved på panden og blive en del af nye fællesskaber. Mange erfaringer og undersøgelser peger på, at friluftsliv er et godt redskab til at fremme fysisk, mental og social sundhed. Ved at give tilskud til lokale projekter, håber vi, at kunne få udbredt de gavnlige effekter til endnu flere, fortæller Jan Ejlsted, direktør for Friluftsrådet.

Har du brug for gode råd eller sparring til dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte Friluftsrådets udlodningsadministration på 3379  0079 (tast 2) eller tips@friluftsraadet.dk.

Deltag i debatten
Share.

About Author