Koncert i Rejsestalden

0

JÆGERSPRIS: Chris Grey & The BlueSpand giver koncert i Rejsestalden fredag den 20. september klokken 20.

Opskriften er simpel: Man tager en stor spand (gerne blå). Fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt i den med en fast hånd, drysser med lidt blues og topper af med et glimt i øjet. Bages i et varmt øvelokale ved cirka 20 grader (celsius) i syv år, og så har man Chris Grey & The BlueSpand.

Man kan snart ikke nævne navnet uden straks at tænke på en funky smag i hans mors marmelade. Men det er heller ikke mærkeligt, da hittet Mammas Mammalaid er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og over 100.000 gange på YouTube.

De små akustiske live-
videoer har ramt plet i mange menneskers hjerter. Dels på grund af deres ærlighed, og dels på grund af bandets evne til at få noget simpelt til at lyde godt og svinge i stor stil.

De virale videohits har rakt langt ud over landets grænser, og udlandet kalder på den odenseanske trio. Det er alene i 2018 blevet til koncerter i Sverige, Norge, Kosovo, Polen, Letland, Tyskland og Makedonien og flere af dem som hovednavn på større festivaler.

Deltag i debatten
Share.

About Author