Kronprinsen åbnede Naturens Dag

0

KIRKE HYLLINGE: Naturens Dag er Danmarks største naturbegivenhed, hvor op mod 250.000 børn og voksne i løbet af en uge  – i år fra den 2. til 6. september – deltager i forskellige aktiviteter i naturen. 

Årets tema er “Mærk naturen”, og det gjorde H.K.H Kronprins Frederik, da han mandag formiddag officielt åbnede Naturens Dag ved et besøg i Ejby Ådal.

Derefter begav kronprinsen sig ud på en naturrute med forskellige aktiviteter.  Det foregik i selskab med 5. klasse fra Bramsnæsvigskolen, Maria Reumert Gjerding, præsident i Danmarks Naturfredningsforening, Niels-Christian Levin Hansen, formand for Friluftsrådet og miljøminister Lea Wermelin.

Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet står bag Naturens Dag, der bliver afviklet for 16. år i træk.

Fotos: Steen Westh

Deltag i debatten
Share.

About Author