Friske fisk hele ugen

0

SKIBBY: I løbet af foråret fik Meny Skibby igen friske  fisk i disken – fra torsdag til lørdag. 

Hen over sommeren har omsætningen oversteget alle forventninger. Det har gjort, at slagtermester Jens Nielsen nu ønsker, at der fremover skal være mulighed for at købe betjent frisk fisk hele ugen. 

– Jeg er virkelig blevet overrasket over interessen for frisk fisk. Så jeg gik til købmanden og foreslog, at vi tilbød friske fisk hver dag, fortæller han. Købmand Poul Cullura er begejstret: – Det er meget svært og kompliceret at sælge frisk fisk. Det kræver uddannelse og passion. Derfor har jeg lige sendt Jens til Hanstholm på kursus. Han brænder jo for det – og jeg bakker altid op om mine lederes beslutninger. Brænder man for en sag, så skal man udleve den.

Fremover er der friske fisk i Meny hver dag – betjent disk er begrænset i forhold til arbejdstider.

Deltag i debatten
Share.

About Author